Tekniska komplikationer

Jaha, nu vägrar telefonen föra över bilder till datorn. När jag satt i sladden och valt masslagring så stänger telefonen av sig.......... Ett klart fall av arbetsvägran. Jag som ligger efter i publicerandet av Ett foto om dagen. Suck. Men jag har i alla fall knäppt kort varje dag. Dom senaste dagarna med mobilen. Brukar inte bli speciellt tekniskt bra bilder men intressanta. Jag tog och gjorde en norsk omstart på telefonen (tog ur batteriet) så vi får väl se imorgon om det funkar. Inte ikväll.

Nu är jag trött. Inget mer fotofipplande idag. Har försökt hitta bra bilder på mina tavlor eftersom jag ska ställa ut på ett internetgalleri men hur i helsefyr knäpper man bra kort på sina tavlor? Dom ser sneda och vinda ut och färgerna blir konstiga. Fast det kanske har att göra med att jag är trött det med.

Magen har krånglat i två dagar, i eftermiddags och ikväll har jag haft rejält ont. Kan också vara orsak till tröttheten och det ostrukturerade beteendet. Försöker liksom göra flera saker på en gång och det är dömt att misslyckas. Inget blir klart.

Det känns som att det är dags att göra kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0