Sabotage!

Tack för alla glada tillrop och tips om vad man kan göra när det är 30 minusgrader! Det blev en rätt bra fredag ändå. Jag fick undan julen och målade lite akvarell framåt eftermiddagen. Bilarna startade bara dom fick lite värme och jag fick handla mat. Den som såg mig på affären måtte väl trott att jag vunnit högvinsten och på sätt och vis var det så: Äntligen studiemedel!

Igår var det lördag. Sovmorgon! Och långfrukost! På eftermiddagen drog jag iväg till skidspåret (så ovanligt). Spåret var skapligt och jag skidade på i raskt tempo. Jag stakade mig nerför en fin utförlöpa med en svag  högerkurva då jag plötsligt 10 meter framför mig upptäcker att spåret är borta. Där är istället en massa jord utschaktat rakt över skidspåret. Tvärniiiiit! Bromsade omkull, satte mig på rumpan och stukade vänster hand. Jäää...rnspikar vad det gjorde ont i handled och rumpa.

Tydligen ska dom avverka och har gjort en väg där. Ja det var i och för sig en gammal timmerväg innan fast inte mer än ett par hjulspår. Men nu går det inte att åka skidor där. Jag fick klafsa i djupsnön bredvid vägen istället. Det fick mig att tappa farten både bildligt och bokstavligt så jag åkte bara ett varv. På bottentid.


I fredags när jag skulle promenera min vanliga runda uppåt Colldéns så höll dom på att avverka där med så jag fick vända och gå inne i byn istället. Är det nån som försöker sabba just min träning??


Idag gjorde jag en Lance Armstrong fast istället för att gipsa en bruten hand och sen köra Paris-Dakar så tejpade jag handleden och körde två varv i skidspåret. Funkade jättebra!

Träningsfreak? Jag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0