Om promenad, skidåkning och dans. Och dammsugning.

Idag fick jag gå från brandstationen. Det hade blivit nåt fel på bussen. Busschaffisen fick inte i växlarna längre.  Jag och ett par till gick av och promenerade sista biten. Lagom när jag nått Statoil ("Tanka här!") så passerade bussen. Men lite motion skadar ju inte.

Det har ju tyvärr varit lite klent med skidåkning dom senaste dagarna pga skolstarten. Igår orkade jag inte heller åka iväg på dansen, jag var så slut, så slut. Idag är jag också trött men inte lika mycket. Jo förresten, det är jag nog. Jag tror inte jag orkar masa mig ner på Hammarn för att åka elljusspåret. För övrigt är Sören och barnen redan där, dom ska åka slalom för första gången i vinter (i backen, inte i elljusspåret). Hoppas det går bra.

Vad ska jag göra då? Dansa lite linedance? Eller dansa ett varv med dammsugaren kanske? Linedancen har jag nästan glömt nu när jag inte har nån som tränar med mig om dagarna. Men det ligger kvar nånstans i bakhuvudet så om man börjar igen så kommer det tillbaka. Dammsugaren däremot minns jag hur man hanterar. Är det ett tecken på att jag dansar för sällan och dammsuger för ofta?? Men dansar jag verkligen SÅ sällan!?

Om jag inte kliver upp och nu så kommer jag att somna känner jag.....

Kommentarer
Postat av: ilsan

funkar det inte och dansa linedance med dammsugaren? annars är det nog så att du dansar för sällan..;:)

2009-01-14 @ 11:01:04
Postat av: Anonym

Kom på att jag själv kanske inte är så bra att kommentera helller ;)

2009-01-14 @ 17:13:05
Postat av: Åsa

Va' bra att dom åkte slalom i backen och inte i spåret.... Fast det hade ju varit skoj att höra hur det hade gått...:)

2009-01-14 @ 19:00:52
URL: http://ace67.blogg.se/
Postat av: Beritdolores

Hej !

Du dansar för sällan...att dammsuga är ju nåt som sitter i ryggraden, det går inte att glömma bort det, även om man skulle vilja..

Hej och kram...

2009-01-15 @ 08:55:40
URL: http://www.svenningson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0