Vem vet hur katter tänker?

I fredags kväll flyttade Haqvin in i sitt nya rum! Jättemysigt blev det. Jag har inget kort än men det kommer. Själv tyckte han det blev jättefint och han sov jättebra talade han om igår.

Vad Lego-katten tycker kan man däremot fundera på....

Igår kväll gick Hacke och jag in i hans rum för att sortera tröjor. Han har växt ur en hel del och vi passade på att rensa när det nu ska in i hans garderob. När vi kom in vädrade jag ofog på en gång - det luktade nypinkad katt! Runt i alla hörn och kolla. Nä, ingenting. Men i sängen då? Jodå, knas-katten har PINKAT i Haqvins säng!

Jag förstår om katt-stackarn blir förvirrad och störd av allt stök och brök och tapetsering och omflyttning av möbler. Men blir det bättre om man pinkar i nån annans säng då? Tycker inte jag i alla fall.

Igår när Hacke somnat så körde jag lite terapi med Lego. Jag bar upp honom och visade honom att Haqvin faktiskt sov där. Att det inte var farligt i rummet. Lego hoppade ner från sängen men tog ett varv i rummet och nosade lite. Sen gick han ut därifrån.

Vi får väl se om det funkar, än har han inte gjort om det.......


Kommentarer
Postat av: Syster yster

Hej syster!

Kan berätta om en liknande händelse. Vi behöll en kattunge efter våran honkatt. Jättefin men halv-ilsk, inte riktigt tam om man säger så, men vi tänkte att vi prövar. Så skulle vi åka iväg på semester (Skottland). Vi var borta en vecka. På kvällen när vi kom hem kände jag en konstig lukt. Fatta först inte vad det var, men när jag kom upp på övervåningen blev stanken ganska outhärdlig. Det visade sig att det lilla odjuret hade bajsat och kissat i våran säng, på golvet runt sängen och lite överallt annars. Det var inga små mängder.

2009-02-02 @ 10:40:23
Postat av: kapten zonk

Katter ska, för att vara kattlika, vara oberäkneliga o egna. Fast det är klart....pinka i en säng...kan det vara att tassa över en oskriven gräns även för ett katt?! :o<

2009-02-03 @ 15:27:27
Postat av: Beritdolores

Hej !

Mor och jag var och hälsade på i helgen, men då var du inte hemma. Tvättstugan såg vi och gud så fint det var. Men uppepå fick vi inte se, för Sören ville att det skulle bli färdigt där först. Och nu ser jag att det är färdigt, så nu kommer vi och inspekterar....

Kram från Berit..

2009-02-04 @ 11:32:32
URL: http://http:/www.svenningson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0