Musik, städning, solskenspromenad.

Fy fan vad jag är duktig! Idag har jag städat både badrummet uppe och toan nere. Och hallen! I alla fall golvet i hallen.... och burit ut lite skor. Poppat musik och städat har jag. Sen på eftermiddagen gick jag ner på Hammarn och handlade lite. Promenad i det fina vädret. Inte dumt. En riktigt fin höstdag har det varit.

Inte hittade jag nån målarskjorta inte. Men under sybordet hittade jag i högen "trikåkläder för slitna att användas men lämpliga att slaktas i remsor och användas till änglar" en randig långärmad tröja, en gammal favvo som var alltför "välanvänd"  för  att ha i offentliga sammanhang, men som nu får fortsatt liv som skyddkläder vid min konstnärliga verksamhet på skolan. Undrar vad Gudrun Sjödén skulle säga om hon visste det?

Nu väntar jag på att Sören ska komma hem. Jaga älg? Nä han har varit i Stockholm och hälsat på Urban.  Åkt båt och haft sig. Han ville åka mc innan det blir för kallt. Och han borde vara på ingående snart enligt mina beräkningar.  Ja faktiskt, nu tror jag att jag hörde nåt som mullrade!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0