Kräktrött....

Jag har varit så TRÖTT dom senaste dagarna. Igår tänkte jag att det berodde på att det var måndag. Men idag då? Att det är tisdag? I morse var jag så trött så jag fick inte i mig frukosten ordentligt. Vilket inte gjorde mig piggare sen..... Fusk-frukost = total blodsockerkatastrof resten av dagen. Nä inget mera fusk hädanefter, imorgon blir det gröt och ägg igen.

Funderade ett tag på om jag fått järnbrist (hjärnbrist brukar jag ha lite då och då). Sen läste jag hos en blogg-kompis att HON varit så trött dom senaste dagarna. Oj! Kan det vara nåt smittsamt?! Fast hon och jag har inte träffats fysiskt på flera veckor, bara via bloggen. Kanske det smittar via bloggar? Datavirus????

Nu tror jag det är dags att göra kväll......


Kommentarer
Postat av: Beritdolores

Hej !

Ja, om man är hypokondriker, hypokondiker, hypokonsius (vad heter det eller hur stavas det),så kan det nog smitta genom telefon, eller blogg....

Hej då....

2008-09-24 @ 08:35:16
URL: http://svenningson.se
Postat av: Åsa

O fan! Bäst att stänga ner datorn, plugga ur telefonen och låsa in sig...:)

2008-09-24 @ 12:40:27
URL: http://ace67.blogg.se/
Postat av: Thea

Du får väl sluta slarva om nätterna = )

2008-09-24 @ 14:36:05
Postat av: Anonym

Jag har en teori om att alla bloggare häromkring ständigt hamnar i samma sinnesstämning samtidigt, så någon slags smitta är det nog. Men tröttheten borde ju lite AC/DC på fiol råda bot på!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0