Fullmåne

I morse försökte jag koka ägg genom att låta dom stå kvar i kastrullen på köksbänken. Utan att hälla på hetvattnet. Om metoden fungerade? Jag vet inte, jag fegade ur i sista stund och satte dom på spisplattan.

Jag är så TRÖTT! Dumma måne. Dumma PMS.

PMS plus fullmåne måste vara den ultimata kombinationen för att få en på dåligt humör. Fullmånen gör att jag sover dåligt och drömmer konstiga drömmar. Sömnbristen i sin tur gör mig på dåligt humör. PMS gör mig också på dåligt humör samt gör mig HUNGRIG. Fast inte kvart i sex på morgonen. Jag har börjat ta med mig frukosten och äter den på skolan istället. Jag kommer dit vid halv nio och vi börjar nio så det finns gott om tid. Hemma petar jag i mig en stackars liten macka och en kopp snabbkaffe innan jag släpar min lekamen ut till survolvon.
 
I morse hade vi det riktigt mysigt. När jag kom till skolan hade Johanna satt på musik: Åsa Jinder spelade en polska. Ett ljus var tänt och där satt några både från ettan och tvåan i en ring och pratade och nån drack kaffe och nån åt frukost. Jag tog med min frukost och satte mig där jag med. Det blev som en liten morgonandakt. Fast samtalsämnena gick från kontaktannonser till bröstcancer till hårväxt på benen. Det var med viss motvilja vi bröt upp när klockan blev nio och lärarna kikade in och undrade vad vi gjorde.

Nu har barnen släckt sänglamporna och jag känner att jag kan slappna av. Jag ska göra mig en kopp te och så ska jag ta mig en konjak innan jag går till sängs. Så det så.



Kommentarer
Postat av: Åsa

Va mysigt det lät!

2008-10-16 @ 11:00:27
URL: http://ace67.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tror att fullmåne, kladdkaka och Village People är en underskattad kraftkombo.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0