Assemblage, emballage, kontemplage

När jag vaknade imorse var ögonen alldeles kläggiga och huvudet bultade. Jag är dock bara marginellt snorig men jag misstänker att alla slemhinnor i hela huvudet har svullnat upp. Nä nu ska jag sluta klaga. Nu vet ni hur det ligger till. Jag är hemma och kan ta det lugnt . Och det finns ju Alvedon. Inget synd om mig (jo lite).

Igår hade vi redovisning på assemblagen. Tror ni att jag kom ihåg att fota nåt? Nä. Men å andra sidan är jag inte riktigt nöjd med den så ni kan få se den när jag gjort klart den.

(Känns nästan som om jag har nån slags redovisningsplikt mot mina bloggläsare. Så kan det väl inte vara?)

Ni ska få se teateraffischen och skivomslaget istället. Klicka på bilderna.

 Tjajkovskis Svansjön. Akvarell.


 Så här skulle det kunna se ut (tycker jag). Ni känner igen dom va? Tuschpenna och akvarell.
 Och så här såg det ut en gång i tiden.

Jag vill gärna ha lite feedback, inte bara "oh vad snyggt, vad duktig du är!" utan mer konkret: Vad tycker ni är bra, vad skulle jag kunnat gjort bättre, hur känner ni när ni ser bilderna?

Jag släpade hem akrylfärgerna och stora akvarellblocket igår samt pennfodral och skissblock. Vi har höstlov nästa vecka och nu när jag äntligen har kommit igång med målandet så vill jag inte komma av mig! Köpte på en en stor burk vit akrylfärg eftersom den var på upphällning samt en flaska tusch att experimentera med!

Nu ska jag vårda min förkylning genom att ta den omtalade Alvedonen. Sen ska jag rota i skafferi och frys för att se vad det kan bli till lunch. Spännande värre.


















 


Kommentarer
Postat av: Åsa

Ja, jösses! Det första som faller mig på läppen är förstås: "Wow, va snyggt!". Men så fick man tydligen inte säga idag...:)

Svansjön var ju jättevacker och Village People "häftig" och skoj!

Tyvärr kan jag inte uttrycka det med annat än: Fan, va duktig du är!!!!

2008-10-24 @ 13:50:34
URL: http://ace67.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0