I mitt vita vinterland.....blä!

Det är vitt ute.....inte kul. Imorse när jag lämnade barnen på skolan såg jag att det var vitt längst uppe på Kullstaberget. Sen blev det vitare och vitare ju närmare jobbet vi kom. Här är det snö på backen och på taken. Uääääck! Det var ju sommar i lördags! Vi kan väl få ha lite VÅR åtminstone?

Igår färgade och slingade jag håret. Alldeles själv. Det var inte lätt...... jag insåg det när jag började. Jag såg ju inte uppepå huvudet och inte baktill heller (vilken nyhet, va?). Och inga glasögon kunde jag ha och den jäkla spegeln i badrummet som sitter för lågt och dålig belysning! Men det blev faktiskt bra. Kunde varit  lite mer slingor baktill men, men.... jag är tämligen nöjd. Men tror ni nån jäkel sagt nåt? Nä. INGEN här på jobbet har kommenterat det. Syns det inte? Eller ser det dumt ut så ingen vågar säga nåt? Jag vägrar att påpeka det, jag ska banne mig tjura ut dom!

Grundfärgen var ungefär samma som förra gången. Mahogny. Vilket kändes lite MÖRKT nu när det snart är sommar (jag imbillar mig i alla fall att det snart är det). Men med ljusare slingor blev det bra. Dom flesta hamnade upptill-framtill, det var väldigt svårt att få till dom baktill. Jag försökte massera in i topparna bak i nacken där håret är kort men jag lyckades väl så där. Nästa gång blir det nog frissan som får fixa. Då har man i alla fall garanti i fall man inte blir nöjd. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0