Rensa i röran

Nä jag har inte boken. Men det är precis vad vi gjort i helgen.
Det började med att Sören tog ner köksgardinerna i fredags och stoppade dom i tvätten. I lördags rände jag på Hammarn för att hitta träningsbrallor till Herman (utan framgång) och när jag kom hem så spelade Sören blues  och putsade fönster. Sen rullade det på.....
Alla fönsterbrädor rensade från papper, plåtburkar och prydnadssaker. Nästan alla katter bortrensade från fönsterhyllorna (sparade bara lejonparet av Lisa Larsson och ett par katter av Rosa Ljung, samt en sparbössa, resten packades ner och bars ut). Paradhandukshängaren som egentligen alltid sett överdimensionerad ut skruvades ner och bars ut i gäststugan istället. Och på den stod en mängd gamla flaskor och fickpluntor som även dom stuvades ner i lådan. Lampor, skålar, ljusstakar, allt möjligt som bokstavligen stått och samlat damm! Och mycket damm. Jag får klåda bara jag tänker på det!
Nu är det egentligen bara pianot som inte blivit avplockat och dammat. Hörnhyllan i trappen också...Ja gardinerna till köket måste strykas så dom har inte kommit upp än.... Men man ser himlen genom dom renputsade fönstren, alltid nåt!

Det är så mycket grejer så det är nästan läge för loppis. Fast inte en sån där gårdsloppis som är öppen hela sommaren, tänkte istället att man kanske kan stå på Hammarstrands marknad. Och sälja lite änglar med kanske...?

En fråga dyker då upp:  Får man sälja sånt man fått men inte gillar?

Kommentarer
Postat av: Susanne

Klart du får sälja sånt du inte gillar! Oavett om du fååt, köpt eller ärvt det. Spar bara de saker du (eller möjligen nån annan i familjen...) verkligen vill ha! Jag lovar, det ären sån LÄTTNAD när "skräpet" är borta!! :-) Ps. Jag har boken... Ds ;-)

2008-03-11 @ 13:32:05
Postat av: alias Kvasthilda

Jag har en annan bok om feng shui. Fast den handlar mer om att möblera.

2008-03-11 @ 13:59:36
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0