Och nu blir det nyheter från Ol-Månsbacken

  • Berlingon är såld! Det ringde ett äldre par från Kälarne dagen innan tiden för annonsen gick ut. Snacka om tur. Och dom köpte den. Vi firade med glass, kaffe och konjak (det finns alltid en ursäkt...).
  • Hackeback har tappat sin tredje tand på en vecka! Tandfén blir väl ruinerad snart och Hacke får äta enbart gröt om det ska fortsätta i den här takten.
  • Herman ska gipsas om på måndag. Han går i skolan och det funkar bra, hans klasskamrater hjälper honom vid lunch och annars när det behövs. Och har skrivit på gipset naturligtvis! Gipset är inget större problem längre, nu när det inte gör ont (ja gipset har väl aldrig gjort ont, i och för sig....).  
  • Det regnar ute. Betyder det att våren är på väg? Det blir i alla fall snorhalt på gård och på väg. Väldigt spännande. Lite för spännande rent av. Vi har nog med gipsade ben i familjen tycker jag.
  • I kväll åt vi tjälknul. MUMS! "På en onsdag?" kanske ni tänker. Ja man ska väl äta det man har och än finns det älgkött i frysen. Dessutom skar jag lite extra tunna skivor som man kan ha som smörgåspålägg. Garanterat tillsatsfria. Oj, både ekonomiskt och hälsosamt. Tur vi åt glass till efterrätt så det jämnar ut sig.

Slut på nyhetsrapporteringen för den här gången.


Kommentarer
Postat av: berit

Hej !
Om jag hade pengar...trallalalllaa, då skulle jag ha köpt Berlingon, jag har alltid tyckt om den....
Gonatt...

2008-03-12 @ 23:28:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0