Det går framåt!

Idag har jag varit riktigt pigg om man jämför med tidigare i veckan. Inte så att jag skulle vilja ut och springa kanske men en liten promenad hade kanske funkat. Nu gick jag ingen promenad idag men jag dammsög övervåningen! Vi låg för all del i tv-soffan och slöade också.
På eftermiddagen for jag med plasten och allt annat till förpackningsåtervinningen samt pantade burkar och flaskor för 70 spänn! Sen köpte jag lördagsgodis och fick tillbaka en tjuga..... det var lite nyttigt att köpa lördagsgodiset för sig så man ser vad det kostar. När man handlar en massa annat samtidigt är det lätt att det gömmer sig i den totala summan, så att säga.
Sen kom jag på att jag skulle fara till Bosse och Berit och kolla hur deras kök blev sen dom fixat till det. Jättesnyggt var det! Grått "stengolv", gröngrå luckor med nya beslag på och sen ska det upp en milt blå tapet. Jag blev kvar där och tittade på "Så ska det låta". Och sjöng med (så gott det nu gick med min förkylningsröst)! När jag kollar med barnen så FÅR jag inte sjunga med! Är inte det glädjedödande, så säg? Sen åkte jag och hämtade kvällsmaten på Kaffestugan: pizza! Så nu är jag törstig..... men det var gott att äta! Det är också ett framsteg. Jag blir nog frisk nångång. ;-)
Vi har haft gäster i veckan. En kompis som flyttade ner till Kopparberg för tio år sen var och hälsade på och bodde i gäststugan med sin familj. Dom hade med sig varsin skoter och vi var ju sjuka så vi har inte umgåtts så mycket om dagarna men igår kväll åt vi tacos. Favorit i repris? Tacos ÄR en bra uppfinning! Sen åt vi maräng suisse till efterrätt. DET var längesen sist!! Den körde vi en repris på idag istället.
Och ikväll har vi också haft besök, från stan. Lite öl och lite surr. Inte så tokigt.  Men jag är trött, det känner jag. Det är nog läggdags snart.

Kommentarer
Postat av: Jannike

Vad tråkigt att ni var sjuka när ni hade så långväga besök!! Men - tror nog A hittade utefter skoterlederna ändå:-)

Fortsätt krya på sig!!

2008-04-01 @ 18:59:54
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0