Tantvarning

Jag vill ha en shoppingvagn.....

Jooo, det är sant! Då slipper man kånka ryggsäck i fall man vill vara hurtig och gå ner på byn och handla. Vilket jag ju faktiskt gjorde ett par gånger förra veckan. För att inte tala om hur långa armar man skulle få om man bar kassar!

Sören säger det är tantvarning på shoppingvagn. Han säger även att om jag köper en så vägrar han gå med mig. Men han brukar väl inte promenera med mig heller, han tycker jag går för långsamt. Hmf! Vad dum han är. Det är ju han som har för långa ben.

Det finns jättecoola shoppingvagnar nuförtiden. Dom behöver inte vara skotskrutiga. Fast man skulle nästan haft en skotskrutig bara för att jäklas lite.

Billiga är dom däremot inte. Inte om man vill ha nåt som håller. Och det hade jag väl tänkt, köper  jag en är det ju för att använda den. Men det får väl kosta då, bara den fungerar och inte krånglar och går sönder med en gång! Här finns en test av shoppingvagnar
Billigt är tydligen inte bra.....

Nå, om det är tant-varning på shoppingvagnar så är väl en tant då. En tant med god kondition och hel rygg!




Kommentarer
Postat av: Thea

Ikea har oxå shoppingvagnar -såg jag häromdagen då jag var där.

2008-07-23 @ 15:42:30
Postat av: alias Kvasthilda

Hm. Måste undersökas!

2008-07-23 @ 15:54:23
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: Carina

Min kusin, 30år, i STHLM har anv shoppingvagn länge. Tydligen både praktiskt och ganska vanligt där nere. Så klart ska du skaffa en shoppingvagn, trad. skotskrutig el modernare variant! Så kommer flera säkert att följa ditt exempel ganska snart;-)

2008-07-25 @ 09:54:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0