Åh jisses Amalia....

...vad trött jag är..... här sätter man sig äntligen för att blogga av sig lite och så orkar man knappt skriva. Jag betalade räkningar, sen har jag bara surfat runt lite. Jag har inte ens läst några bloggar. Gäsp.

Igår gjorde jag i alla fall blåbärspaj precis som jag sa att jag skulle! Med marsansås blandat med vispad grädde. Mums! Jag åt lite för mycket till och med, blev rätt mätt.... men nån gång får man väl göra det också.

I kväll har vi tränat polskor. På söndag ska jag dansa upp för polskmärke. Jag börjar bli lite nervös faktiskt. Men det går nog bra. Hoppas jag. I lördags dansade vi på ett bröllop! Som överraskning. Brudgummen är härifrån och har varit med i Forsgillet och båda två sysslar med folkdans. Och eftersom vi dansade några typiska ragunda-danser så fick brudgummen gissa vad det var för danser. Måste ju kolla om han mindes nåt! Hur det gick? Hm....jodå, med lite ledtrådar så gick det bra till slut. :-) Sen fick vi kaffe, dessertvin och tårta. Och sen blev det annan sorts dans. Kom hem strax efter tolv .

Nej, nu orkar jag inte mer idag! Nu är det duschen och hopp i sängen.

Buena notte, amici!

Kommentarer
Postat av: beritdolores

Hej och hå !

Jag har med mig den bärbara datorn, så idag tog jag och plockade fram den. Jag kände lite skrivlust och så måste jag ju se vad ni alla har för er...

Och du har fullt upp med dans ser jag, kul..

Solhälsningar från Berit

2008-07-31 @ 10:39:09
URL: http://www.svenningson

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0