Kan man inte jogga så kan man blogga...

Jämrans bihålor att vara envisa. Jag mår fortfarande inte bra trots en veckas ätande av penicillin. Jag som skulle börja ett nytt(igare) liv efter nyår (som så många andra kan jag tänka). I det ingick inte  bara sundare matvanor utan också mer motion. Men hur ska man kunna motionera när inte kroppen vill bli frisk? Satsa på sundare matvanor kan man väl iof göra ändå men risken när man inte mår bra är att man tröstar sig med lite gotta.....
Idag följde Hacke och jag med Helena och Victor på Rosengården och fikade. Lyckligtvis var jag taktisk och åt lunch precis innan! Det blev kaffe och en fudgekaka, mumselimums. Och dagen innan åt vi glass till fikat... Hmmm.....Jaja, man lever bara en gång sägs det. Jag får börja i andra ändan, nämligen lägga till nyttigheter istället för att dra bort det onyttiga. Till slut brukar inte onyttigheterna få plats. Det har funkat förr, jag lovar!
Vet inte riktigt varför det är så viktigt att börja ett nytt liv efter nyår? Vill jag bli smalare? Ja tack, en aning iaf. Piggare? Oh ja. Det är nog viktigare än att bli smalare. "Frisk och stark" låter som ett rimligt mål. Gladare? Ja vem vill inte bli det? Men då finns det andra sätt: dansa och sjunga! Jag längtar tills dansen börjar igen. Och kören! Nu när jag äntligen kommit mig för att gå med igen. Vad kul det ska bli!

Kommentarer
Postat av: Jannike

Vad bra ditt inlägg var - kanon!! Ännu en duktig skribent!

Ja du - måttot "frisk och stark" tycker jag åxå låter vettigare än att just bli smal.... och gladare naturligtvis!!

God natt!!

2008-01-03 @ 22:46:26
URL: http://pyret07.blogg.se
Postat av: beritdolores

Hej Gun ! Var in på din gamla bloggsida igår och då skulle jag skriva en kommentar, men det blev inte då och nu så har du ju en ny blogg, Kul ! och bara namnet kvasthilda är så bra ord, hi, hi.
Ja, varför skall man förändra allt efter nyår ? Kanske beror det på att man har sånt dåligt samvete över allt man vräker i sig under julhelgen, att man måste bara försöka sig på en förändring...
Du skriver så bra Gun och du är så fin på kortet, ska gå in på din sida nu ofta och kika, kul !!!
Kramisar från Berit

2008-01-03 @ 23:11:34
Postat av: Maggan

Jag hoppas det är Ragundakören du vill/ska gå med i. Vi behöver många "friska" röster. Välkommen!!
Vill du läsa min
blogg är du välkommen att mejla mej på [email protected]. Hej svejs!!

2008-01-05 @ 18:56:41
URL: http://mags.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0