Migrän?

Jag for hem en timme tidigare igår, fullständigt övertygad om att jag skulle insjukna i influensa. Huvudet bultade och jag förstod inte vad jag höll på med så det var lika bra att åka hem. Väl hemma tog jag tempen men den visade 36,6 så där var det ingen fara. När jag varit hemma en stund kändes det lite bättre så efter maten tog jag en Alvedon och promenerade ner till kör-övningen. Kroppen funkade utmärkt vid promenaden så nån influensa kändes det inte som längre och det gjorde bara ont i huvudet när jag tog dom högsta tonerna!
När jag kom hem fikade jag och höll Sören sällskap en stund vid TV-n, sen duschade jag och lade mig och sov gott hela natten. Vaknade och funderade varför jag vaknat..... telefonen hade inte larmat än. När jag kollade på klockan var den kvart över 6, den tid jag brukar kliva upp. Jag hade glömt att slå på alarmet igen! Och ändå hade jag vaknat rätt tid! Snacka om att vara programmerad. Och huvudet då? Jo jag var som en ny människa! Om än en väldigt törstig sådan. Kändes som jag hade baksmälla (bortsett från att huvudvärken var dagen innan då).
Jag har kommit fram till att det måste vara migrän. Jag får den här huvudvärken ibland men jag har inte varit till doktorn och konstaterat att det är migrän men dom jag frågat som vet nåt om migrän håller med mig när jag beskriver huvudvärken. (Den senaste meningen förstod jag knappt själv så oroa er inte om ni inte hängde med!)


Kommentarer
Postat av: beritdolores

Hej !
Du var antagligen för trött....

2008-02-21 @ 11:45:03
Postat av: Shopping Bitch

Det låter som migrän, men det finns bra, receptfria mediciner mot det nu. Pröva.

2008-02-21 @ 14:29:22
URL: http://www.metrobloggen.se/shoptilyoudrop
Postat av: alias Kvasthilda

Ska det. Det finns en ny som heter Eeze som ska funka bra mot migrän.

2008-02-21 @ 15:15:54
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0