Najs och bajs....

Najs:
Igår när jag rusade in på KappAhl mellan bussarna för att leta strumpbyxor (med ull i) så såg jag en klänning jag inte hann prova. Idag for jag tidigare och hittade inte bara en klänning utan två! Som satt snyggt, båda två? Vad gör man då? (Oj vad jag rimmar) Jo man köper båda. Nu har jag två skitsnygga klänningar helt plötsligt, jag som letat så länge. :)

Bajs:
När jag lämnade provhytten hittade jag inte vantarna. Mina nya vantar! Rände runt på KappAhl och kollade på golvet men inga vantar nånstans. Buäääh! Snyft!

På bussen ringde jag jobbet för att höra om jag får jobba i jul. Det får jag inte......dom får inte ta in extra personal just nu! Neeeeej! Jag som räknat med att jobba! Jag vill ha pengar! Åååh!

Nyss tänkte jag lägga ut min video på Youtube. Jag brände en till dvd i morse nämligen. Det funkade på skolans dator för jag testade. På min dator funkar den INTE.....det ligger ingen Quicktime-fil på dvd-n!!! Det ligger nåt annat skräp där. Jag förstår inte. Jag gjorde ju likadant som igår tyckte jag. Fast då var fröken med och pekade i och för sig....... Men den funkade ju när jag testade!!! Aaargh!
 
Dessutom har jag haft migrän idag. Men det finns det tabletter emot........

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till klänningarna! Låt bli ullstrumporna, bara. Köp något snällare.

Postat av: alias Kvasthilda

Ibland går man på i bara ullstrumporna. Men det fanns inga i min storlek så det blev inga....

2008-12-13 @ 18:54:21
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0