Trött, mosig, seg i kolan....

...men det är självförvållat. Jag och Sören var på kusinträff utanför Sundsvall igår med Sörens kusiner. Jättekul hade vi. Det var surströmming och öl och vin och skratt och flams och sång och dans. Och en jävla massa getingar.... tror ni inte Sören blev stucken igen! Nej just det, jag tror inte jag har berättat om när vi var och badade i Håsjö och det var ett getingbo inne i herrarnas omklädningshytt. Fem stick fick han den gången....

Igår låg getingarna och slogs i bålen. Eller om dom försökte överleva genom att klättra på varandra. När vi stod och pratade säger Ulla "Men gud, nu har du en GETING INNANFÖR BLUSEN!!! .....Jag tar ditt glas!!!" och så tog hon mitt glas och tog ett stort steg bakåt medan jag stod där med en geting som kröp mellan bröna och försökte hålla mig lugn...................................... Jo den kröp upp till slut men det var extremt otrevligt!

Extremt trevligt hade vi i alla fall hela kvällen. Och kanonväder både igår och idag. Fast kvällen var kall. Vi sov i tält och det kändes lite ruggigt till att börja med men jag sov bra sen (förutom att jag blev pinkis och till slut var tvungen att gå upp och göra nåt åt det. Först gräva i väskan efter kläder, sen krångla sig ur sovsäcken och klä på sig, leta rätt på skor......jättebesvärligt.). När solen gått upp så blev det istället olidligt varmt i tältet. Aldrig får det vara bra. :)

På vägen hem tog vi en omväg och åkte till Vättaberget och åt lunch. Det kan jag rekommendera. Det var lunchbuffé med flera olika rätter, med sill, grönsaker, bröd, dricka och kaffe och kaka. Gott var det och mätt blev man.


Måste också få tala om att vi åkte finbil. Sören har förverkligat en dröm. Kolla ---->
Den åker man riktigt bra i! Inte väsnas den som survolvon heller. Och så är den ju så SNYGG.

Nu ska vi fika upp och lägga ner barn och sen är det dags för dom vuxna att krypa till kojs också. Vi har lite sömn att ta igen - och imorgon börjar skolan!

Kommentarer
Postat av: Thea

Men, d e t var en fin bil! Kul! Det kanske var bålgetingar, där på festen...=)

2008-08-25 @ 11:35:56
Postat av: alias Kvasthilda

Haha! Klart det var bålgetingar!!!

2008-08-25 @ 20:28:37
Postat av: Kent

Faan vad jag blev avundsjuk på Citran när jag såg den i Sundsvall-

Har i varje fall börjat blogga lite mer nu.

Ha det gott

2008-08-27 @ 22:06:51
URL: http://elvikingo56.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0