Tankar under ett påtvingat blogguppehåll

 "Nej! Det går inte att blogga! Men dom är väl snart klara. Synd, jag som hade så mycket att skriva (eller hur....)"

"Sidan kan inte visas? *loggar in på blogg.se* Jaha, dom är inte klara än..... suck..... framflyttat, jo, klart det kan förstås ta tid med så många bloggar"

"Fortfarande inte klart? Fan....JAG VILL SKRIVA! ..... *mailar en bloggis för att få skriva lite. Hon har också abstinensbevär* varför kommer man på så mycket nu när det inte GÅR att skriva?"

"Nu går det att komma in på profilen! Men inte att logga in..... MORR! Ja,ja jag vet att det tar tid att migrera, dataflytt tar tid, det ska väl jag veta, jag jobbar ju med att tidredosvisa sånt hela dagarna! Men jag vill skriva nuuuuu! *fortsätter maila en massa blaj* "

"Nu går det att logga in! Men det ser precis ut som det gamla systemet. *loggar in på blogg.se* Jaha, det funkade inte så dom kör på gamla. Och folk har kommenterat. Fasen vilket GNÄLL! Jag skiter väl i vilket system dom kör, jag kan ju SKRIVA!! Hurra!"

Bloggberoende - jag?

Kommentarer
Postat av: Åsa

Äntligen!!!
Och det är bara att konstatera. Vi lider av videofili !

2008-04-01 @ 12:15:28
Postat av: Shopping Bitch

Man längtar som mest när det inte är möjligt :-)

2008-04-01 @ 13:07:48
URL: http://www.metrobloggen.se/shoptilyoudrop
Postat av: Jannike

Hej förresten igen.... jag kommer att ha Partylite-visning hos mamma kl 16 på söndag - kan berätta att det är en del sköna GRÖNA ljushållare till specialpris nu under april.... tror jag redan berättat för dig om partyt men tar det igen!!

Välkommen om du vill!

2008-04-01 @ 19:03:26
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0