Nu är jag lite less....

Jag hade ju bestämt mig att jag duger som jag är, eller hur.  Men imorse skulle jag ta på mig en kjol jag inte haft på länge ("allt" annat ligger i tvätten) och den satt TRÅNGT! Det var inte snyggt..... det fanns liksom ingenting att diskutera, den gick inte att ha på sig.
Det är som att det inte är själva övervikten som stör mig utan det faktum att jag inte längre kan ha kläder jag tycker om. Så vad gör man? Jag vet att jag rör mig för lite, jag kom av mig när jag var förkyld och det går lika trögt som vanligt att sätta igång igen. Varför sitter jag här och skriver? undrar ni säkert. Jo jag håller på att lägga över sista CD-skivan med italienskakursen på mp3-spelaren. Sen ska jag ut och gå! Om inte för motionens skull så för att SOLEN SKINER! Att röra på sig gör även att man blir piggare i huvudet (vilket behövs!) och att man får mindre ont (i axeln i mitt fall).
Dra ner på onödor är nog också en bra idé. Ett blodsocker som åker berg-och-dalbana är inte heller bra för humör och kraft. Hur ska det gå till? Jag som älskar choklad. Jag får trösta mig med att man blir intelligent av choklad. Tror ni mig inte? Läs här:
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article1380512.ab

Nä nu ska jag ta rätt på disken innan jag går ut!

Arrivederci!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0