Miljötänkande?

Kapp Ahl ska börja ta betalt för sina plastkassar, läste jag. Det är för miljöns skull. Vi ska tänka efter en extra gång innan vi använder plastkassar. Pengarna ska gå till nåt klimatprojekt.
Tanken är god men frågan är nu: ska man ta med sig tygkassar nu när man ska ut och shoppa kläder? När jag handlar mat har jag för det mesta tygkassar med mig men att ha det när man handlar kläder är ett nytt tänkande. Jag vill inte nämligen inte BETALA Kapp Ahl för att göra REKLAM. Gör man reklam ska man väl HA betalt?!
Kan inte Kapp Ahl sy ihop tygkassar av gamla reaplagg som inte går att sälja? Dom där som inte gick åt på senaste rean - heller... Det kan ju bli riktigt kultigt. Och originellt, inte en kasse blir lik den andra. Randiga kassar, rutiga kassar, glittriga kassar... ja jäklar anamma, vilken IDÈ!

image111

Kommentarer
Postat av: berit

Hej !
Du är så finurlig du och du skulle säkert komma på en häftig kasse att sy. Kanske en "kasseängel" eller en "kasseko" eller ett par "kassebyxor" som man har på sig med jättefickor på sidan och så packar man det man handlar i där, ungefär som en snickarbyxemodell. Herregud, vilken knäppgök jag är...Men det kanske kan bli jättepoppis och du kan få tjäna en massa pengar....
Kram från Berit

2008-04-04 @ 16:51:20
Postat av: Jannike

Kolla om du kan få jobb hos Kappahl, som sömmerska för tygkassar??? kanske skulle kännas mer givande än det du sysslar med idag? "fniss"

2008-04-04 @ 18:19:30
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0