Jaha!

Så är man hemma med sjukt barn igen. Haqvin har ont i skallen och har möjligen lite feber. Antingen är det en förkylning eller så är han "bakis" sen igår. Det var avslutning på danspatrullen och stor skoldans på Centrum och hög musik, mycket dans och kanske för lite vätskeintag, samt att det blev sent. 
Det var jättekul att se hur många barn som faktiskt vågade bjuda upp och dansa. Både bugg och foxtrott. Vissa dansade i och för sig nån slags fridans men det spelar väl ingen roll, bara man dansar?
Mina grabbar hade lite problem att komma igång med dansandet, dom ville inte, sa dom. Men till slut var dom också uppe och stuffade, om dock inte med nån partner utan mest för sig själva. Eller var det kanske med alla? Herman körde bland annat  lite "robotman"-dans (ni som var på Hammarstrands marknad ifjol vet vad jag menar, ni andra kan kolla här eller på videon nedan) och Haqvin shakade loss rejält han med.
Vi som först inte tänkt stanna så länge blev kvar till strax efter nio. Vi kunde ju inte åka hem när dom väl kommit igång!!

Rock on!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0