Kalla dagar

VI är nu inne på fjärde dagen med minus 25 grader. Burr! Även inne på fjärde dagen med förkylning men den börjar i alla fall ge med sig. Idag kändes det bättre redan på morgonen jämfört med hur det varit tidigare i veckan.
 
Idag var jag ute och gick med kameran. Tillverkade mig ett par torgvantar av ett par stickade fingervantar som redan hade hål på tre fingrar. Fram med saxen och snipp, snapp så var det klart. Tumvantar utanpå så klart. Och skoterkängor på fötterna. Inte så promenadvänliga men jag slapp frysa och det var ingen motionspromenad, bara finpromenad. Knäppte lite kort vid Lillens att lägga ut på facebooksidan. Tog en selfie också. Frostat hår är det nya har jag hört. 
 
 
Tänkte sätta mig i ateljén en stund och prova min nyservade symaskin men se, där var det bara två plusgrader så det sket sig. Inte kom det nån värme när jag slog på elementet heller. Mannen hittade felet - kranen var avvriden. Och det är INTE jag som har gjort det! Alltså måste det vara Mannen som gjort det men han förnekade det. Kanske vi har tomtar i huset. Det skulle även förklara att stiftet med fästvalla som jag brukar ha i skidjackan men tappade bort sist jag tvättade den plötsligt låg mitt på tvättstugegolvet. Hur? Jag vet inte. Jag sa "tack så mycket" för mig själv (eller till hustomten?) och stoppade tillbaka vallan i skidjackan. 
 
Imorgon ska det fortsätta att vara kallt och sen långsamt bli mildare och komma mer snö. Är det inte en helt otrolig vinter vi har?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0