Hej

Och gott nytt år.
 
Julen har passerat. Den gick bra. Det brukar den ju. Vi har ätit julmat och öppnat paket och åkt skoter och jag har åkt skidor flera gånger. Det har snöat. Mycket! Det snöar nu också och ska fortsätta till imorgon som det verkar. Fantastiskt.
 
Uppe i buan var det rejält med snö. Kolla! 
 
 
Vi stekte kolbullar och grillkorv och gjorde varma mackor. Det är väl ungefär det vi brukar göra när vi är ute. Elda och äta. 
 
 
 
 
En annan dag eldade vi nere vid bastun och ja, stekte kolbullar. Sen gick vi in på skolan och spelade rundpingis. DET var skoj! På bilden ser det ut som det är dags att ringa brandkåren men det är bara oljan i kolbullspannan som tagit eld. Ingen fara. 
 
 
Nu är glada julen slut. Dock har vi inte slängt ut den än, vi kanske framhärdar till tjugonda Knut ändå. Det är fortfarande mörkt ute. Nån julgran behöver vi däremot inte slänga ut för den tog vi aldrig in. Vi kom fram till att det var lika bra att låta bli julgran med tanke på Pusselkattens förmåga att klättra överallt. 
 
Jag började jobba i måndags. Kändes väl så där men det var lite barn så det blev en mjukstart i alla fall. Nu har jag inte 50% i köket längre utan vi får lösa det på annat vis. Jag hamnar nog i köket ändå emellanåt gissar jag. Min axel och mitt ben är i alla fall bättre nu när jag fått vila upp mig från disklyftandet. Kanske man kan få diskbråck om man diskar för mycket? Nej, det var ju inte diskbråck, sa sjukgymnasten. Och jag har gjort mina övningar. Duktig jag. Jag har till och med köpt nya hantlar i julklapp åt mig själv, ett par trekilos. Lite tyngre än enkilosfjupparna.
 
Idag hade vi planering och imorgon är det fredag och jag öppnar, minsann. Det blir tidig helg med andra ord!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0