Julmarknad

Det har toksnöat och blåst och sen regnade det och inatt frös det på igen. Det är alltså dags för ISVINTER. Igen. Hoppades vi skulle slippa det i år men nä. Fast vintern har förstås bara börjat. Och det är fortfarande vitt ute.
 
Nu i helgen är det julmarknad på Ammerågården. Jag ska dit efter jobbet med mina prylar. Jag stänger idag så det blir rätt sent innan jag kommer hem. Måste handla lite också. 
 
Jag hade klippt till förkläden i helgen och i onsdags kväll tänkte jag sätta mig och sy dom. Vek och pressade och nålade men när jag skulle sy hände nåt. Maskinen matade inte som den skulle och det lät klonk klonk. Jäklar. Nu när jag skulle vara så effektiv! Jag skrev på Facebook och beklagade mig och undrade om nån hade en symaskin att låna ut. Och jag fick låna en! Av en granne till och med. Så igår kväll sydde jag tre barnförkläden som också ska med på marknaden.
 
Nu ska jag ringa till Sy & Damm och höra om det är nåt som kan gå att laga. Känns inte som det räcker med bara rengöring när det låter klonk klonk.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0