Avdelning "vill ha"

Nej, det blev inget bättre så nu är jag hemma. Hosta, slem, huvudvärk. Usch.
 
Men kan man inte träna så kan man väl kolla på träningskläder? Jag har visserligen en hel låda full men det är inte mycket där som sitter bra på min kropp. Det mesta är för smalt och för litet. En del kläder börjar dessutom bli gamla och tappa karuschan. Dom borde jag slänga känner jag. Jag ska nog ta och göra en rensning i lådan nån dag.
 
Om, jag säger om, jag skulle köpa nytt så skulle jag vilja ha lite roligare kläder. Inte svart. Och det är inte bara för att svart är lite för tråkigt, lite för safe. Det är också för att jag inte är nån ungdom längre och mina ögon funkar därefter. Det går ju inte att hitta nåt i en hög med svarta kläder! Speciellt om det är lite dålig belysning. Jag behöver bra belysning och kontraster för att urskilja dom olika plaggen. Inte fyra nyanser av svart.
 
Jag tog och googlade och kolla här vad jag hittade! Dom här tightsen vill jag ha! 
 
 
Och kolla här: adidasränder på sidorna! Snyggt! 
 
 
Finns bland annat en t-shirt och en jacka samma mönster. Det kanske blir för mycket? Eller så blir det coolt!
 
 
Nå. Jag har just lovat mig själv att inte handla så mycket. Tycker aldrig jag får några pengar över nuförtiden, fastän jag jobbar heltid. Ja, jag var ju som sagt sjuk både i augusti och september så jag fick ju bokstavligen mindre pengar, det är sant. Och nu är jag sjuk igen...suck. 
 
Men det är inte så långt till jul. Jag kanske får önska mig kläderna i julklapp. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0