Jag vet inte

Idag var jag in till stan. Jag hade bokat en tid på Itrim för ett samtal om vad dom har att erbjuda. Jag är så jäkla less på att det inte händer nåt med vikten. Less på att vara tung. Jag står bara och stampar på samma ställe känns det som. Kanske dom kan ge mig en knuff tänkte jag. Motivation.
 
Och det verkar dom kunna. Men jag vet inte. Det blir mycket pengar för mig, även fast dom gör avdrag för träningen om man har mer än fem mil och vill sköta den själv. Och jag tänker då inte åka 10 mil enkel resa för att träna när jag har fullgoda träningsalternativ nere på byn. 
 
Man skriver oftast in sig på två år, för att få en bra uppföljning när man gått ner dom där kilona. Och det är ju bra. Att hålla vikten är nästan en större konst än att gå ner. Två år blir även billigare per månad än om man skriver sig för bara ett år eller månadsvis.
 
Men det blir många pengar på två år när man räknar på det. Många pengar när man som jag inte vet hur mycket man får in varje månad. Och kommer jag att orka fara in till stan varannan vecka för dom där gruppträffarna? Och uppföljningen var fjärde vecka.Tänk om jag lessnar? Då är pengarna bortkastade. 
 
Eventuella soppor och pulver ingår väl inte i priset antar jag (om det blir det alternativet). Ännu mer pengar. 
 
Jag vet inte hur jag ska göra. Jag vet inte. 
 
Nu är jag irriterad. Så blir jag när jag har ett viktigt beslut att fatta. Rastlös och irriterad. Vilken tur att jag ska byta om precis nu och åka ner på Hammarn och skaka rumpa och vicka på höfterna och dansa SKITEN ur den här kvällen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0