Ny vecka, nya tag. Jaså, är det redan onsdag?

Nu har jag nog landat efter förra veckans stress. Så pass att det känns som att jag borde ha semester redan nu. Fast då kanske man inte har landat? Ville inte kliva upp i morse. En vecka och två arbetsdagar kvar...
 
Konserten förra veckan gick bra i alla fall. Min favorit blev inte oväntat "Såsom i himlen". Jag förstod första gången vi repade den med kompet att den skulle bli bra. 
 
 
På fredagen, dagen efter konserten, var jag helt slut i knoppen. Kändes inte alls som jag ville jobba och träffa folk, snarare ligga hemma och träffa ingen. Men det gick bra ändå, förstås. Det är inte så mycket barn nu när det är sommarlov. Tur det.
 
I lördags var det backtävling på dagen och cruising på kvällen. Vi var inte på backtävlingen utan jag följde Mannen till Strömsund en sväng och hämtade arbetskläder istället. Regnet vräkte ner. Vi åkte bil och tänkte på alla stackare på backtävlingen.
 
Men ser ni, det slutade regna framåt kvällen. E och H kom över och tog ett glas och sen gick vi ner på cruisingen och hade en jättekul kväll. Det var längesen jag pratade så mycket. Med allt och alla. 
 
 
Vi kom hem vid halv fyra på morgonen. Sov länge på söndagen men mådde bra och var glad resten av dagen. Jag behövde nog det där. Prata och umgås, villkorslöst. Dansa och bula ut mig offentligt. Skratta!
 
Nu är det onsdagskväll och jag kom just på att jag hade planerat att gå på gospel i kyrkan ikväll. Men det började klockan 19 och nu är klockan över 20. Fan. Jag behöver verkligen semester....
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0