Gott nytt år!

På nyårsafton gick jag upp på hygget och drack kaffe. Årets sista kopp på årets sista dag. Men det blåste snålt där. Inte mycket snö att tala om heller, som ni ser. 
 
 
Nyårsaftons kväll tillbringade vi hemma. Vi åt tacos och kollade på "Grevinnan och betjänten" och sen gick Mannen och jag till Lillens och bastade. 
 
Efter bastun kändes det som om det faktiskt skulle kunna få plats lite efterrätt. Jag hade planerat att göra skumtomtepannacotta men sen glömde jag bort det och när jag kom ihåg det igen var det lite för sent, den ska ju stå ett tag och stelna. Så vi hade ingen pannacotta som stod och väntade på oss. Men Haqvin kom med ett förslag: mugcake. Ja! Det går ju fort. Vilken bra idé. Och så glass, kolasås och jordnötter till. Mums! 
 
 
Sen kollade vi på Bondfilmen "Skyfall" tills det var dags att öppna den rosa champagnen och cidern och skåla in det nya året. Gott nytt år!
 
 
Inga fyrverkerier i år. Ingen tänkte på att köpa och det var väl detsamma. Det är så många som skjuter runtomkring oss, det får räcka.
 
Efter Bondfilmen bytte vi kanal och hamnade mitt i "Meningen med livet". Det var inte igår man såg den. Jag minns att jag var på bio jag såg den första gången. Vi kollade färdigt på den, sen tyckte väl åtminstone dom vuxna att det var läggdags. Ungdomarna fick så lov att göra detsamma. Klockan var faktiskt över två.
 
Nyårsdagen var seg. Blev inte mycket gjort. Sotade pannan som slocknat under natten, fyllde flis, tände upp. QI-maraton på BBC Brit, soffhäng, telefonsurf. Ungefär så.
 
Idag var vi en snabbsväng till stan och köpte en Chomecast till tv-n och en förstärkare till Wifin. Skulle ha färgpatroner till skrivaren också men just dom till våran skrivare fanns inte. "Är den gammal, skrivaren?" undrade killen på El-Giganten. Ja, jo, den har ju några år på nacken.... Han föreslog InkClub istället. Jaha.
 
Det snöade faktiskt lite när vi for hem. Hoppas det kommer så pass så man kan åka skidor snart. Jag är less på is. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0