Far och fläng!

Igår var vi till Höga kusten, idag for Mannen och jag till Birsta och imorgon ska jag till Sollefteå. Far och fläng! Snart är det vardag igen! 
 
Det har visst blivit mitt valspråk den här semestern. Vi köpte en glass idag innan vi for från Sundsvall. Vi åt glass igår också fast då förbrukade vi nog den när vi gick upp till Slåttdalsskrevan. Men "snart är det vardag igen!" tyckte jag och mumsade glatt på min sandwish när vi åkte från Granlo. Samma när vi tog en öl vid kajen i Oslo. "Snart är det vardag igen!"  Hoppas man klarar av att återgå till den där vardagen. 
 
Vi var till Birsta och köpte lite allt möjligt. Lås, cykelhjälm, matta, blommor, krukor, mobilladdare bland annat. Såna där extrabatterier till mobilen alltså. Grabbarna har börjat med Pokemon Go och det drar tydligen en del batteri. När Mannen och jag var i Vigelandsparken i Oslo såg vi grupper av ungdomar som gick omkring med sina mobiler, kopplade till batteripack i shortsfickan. Typiska "Pokemon Goers" eller hur man nu ska benämna dom. Ja, det är bra att dom kommer ut i dagsljuset tycker jag! 
 
Käkade "brygglunch" på Ikea. Jo, jag måste redovisa maten. Mat är viktigt för mig. Brygglunchen bestod av lax, kokt potatis, ärtor och skagensås samt kaffe och jordgubbscheesecake. Smakade helt ok fast laxen hade vunnit på lite extra kryddning. Den var lite tam i smaken. Men såsen var god.
 
Vad jag ska till Sollefteå att göra imorgon? Jag ska klippa mig. Det är faktiskt sju veckor sen sist och jag vet inte hur (eller om!) jag jobbar framöver så jag tänkte passa på medan jag har semester. Jag ska även på Erikshjälpen, äta nån god lunch och strosa lite på stan. Far och fläng! Snart är det vardag igen! 
 
Frågan är var jag ska äta nånstans? Restaurang Nipan har sommarlov och jag är nog inte sugen på Sibyllamat. Mmm, det är viktigt med mat....
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann

Du skrev,om jag jobbar. Om inte,finns assjobb om du är intresserad.

2016-08-01 @ 22:25:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0