Snabbgenomgång

Nu tar jag ett sånt där snabbt sammandrag igen vad som hänt dom senaste dagarna så vi får nån ordning på det här bloggeriet:
 
- Jag har varit sjuk, därav bloggtorkan. Hosta harkla snora. Och så avslutade jag med migrän i helgen. Jättekul när man hostar - not. En aning har jag kvar ännu men jag har tänkt sova bort den och imorgon vill jag vara PIGG. Tack på förhand.
- Jag har bakat wienerbröd. Jo, det är sant! Jag var så pass pigg så jag fick till det i torsdags. Hjärtformade blev dom också, hehe. Serverades på Alla hjärtans dag, så klart. Och så har jag fryst in en drös att ta fram till min födelsedag.
 
 
- Jag har bakat semlor också. Ingen hejd på bakandet här. Glömde saltet men dom blev goda ändå. Och lagom stora (wienerbröden blev också rätt små).
 
 
Energinivån har liksom gått upp och ner, upp och ner. I fredags var jag in till stan och började måla på "min" vägg. Jag valde en av dom blivande replokalerna. Det är inte lätt att få till det man vill när man har ett begränsat urval av färger men jag tycker nog att det blir rätt bra eller vad säger ni? En bekant som såg bilden på Instagram ville köpa tavlan på stört vilket ju blev rätt svårt eftersom det inte är en tavla utan en vägg.... Visst är det typiskt? Men jag får väl testa att måla nåt liknande på duk, det kanske är ett vinnande koncept?
 
 
Igår var vi på 70-årskalas, trots min migrän och vår gemensamma hosta. God mat och jättetjusig tårta (bilder i kameran så den får ni se sen), ja tårtan var god också. Nu måste jag hitta på nåt kul med min födelsedagstårta känner jag. Men jag har ju så svårt att bestämma mig. Jag är ju egentligen kladdkakornas drottning men jag kanske måste gå vidare och göra nåt annat nästa gång. Vidareutveckla mig. 
 
Idag var huvudvärken bättre men inte bra. Har tagit det ganska lugnt. Fast jag sotade faktiskt ur pannan. Mannen skulle flisa så jag tog på mig den uppgiften så han kunde ägna sig helhjärtat åt flistugg och traktor. Mitt liv är antingen svart eller vitt nuförtiden: antingen har jag sot i ansiktet eller så har jag mjöl. Och håret det står åt alla håll. Men nu är det bara en vecka kvar till helrenovering hos frissan. Hoppas hon har några trevliga idéer på lager.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0