Uppe och nere

Trött, stressad, nere, uppjagad. Hur kan man vara uppjagad och nere på samma gång? Fel på gravitationen?
 
Herman blev sjuk efter tandutdragningen i måndags. Jag vet inte om det direkt hade med tanden att göra men han blev i alla fall illamående och oerhört trött. Ingen feber dock. Jag ringde tandläkaren och vi diskuterade. Han mådde bättre igår och vi kom fram till att det kanske är nåt virus ändå. Brorsan var ju sjuk förra veckan (fast han hade halsont och huvudvärk och snuva). Det som gör mig stressad är inte bara att han är sjuk utan att dom hade så mycket på skolan den här veckan. Och han som höll på att komma ikapp med det han låg efter... Men JAG kan ju inte göra nåt åt det så jag får väl ta och lugna ner mig. Han får göra fysikprovet och det andra efter lovet. Uppgifter som ska in kan han faktiskt göra hemifrån och lämna in via skolsystemet. Jag ÄLSKAR den digitala världen!
 
Jag har inte haft nån lust att skriva dom här dagarna. Har inte haft ork. Jag märker att om man ägnar för mycket tid åt att oroa sig för andras skull, då har man inte ork att göra saker för sin egen skull. Omvänt: om jag gör saker för min egen skull så finns det ork att hjälpa andra - då går det liksom automatiskt.
 
Jag tog mig i kragen och bakade igår. Se där, ett exempel på en sak jag gör för min egen skull, för att jag gillar att baka, men som familjen kunde dra fördel av. Jag for också ner på turistbyrån med ett gäng häxor. Jag var till frissan, för jösse namn! DET är definitivt för min egen skull! Bara klippning men det är inte så bara. 
 
Nu försöker jag söka jobb. Det går inte så bra. Webbsidan verkar inte funka som den ska. Jag klickade på "kontakta support" och försökte felanmäla. Det gick inte heller..... Hittade även ett annat arbete som såg intressant ut men det är på 50% och då är frågan om man kan leva på det. Jag mailade faktiskt och frågade om lönen. Jag tycker inte det är fräckt, det har en viss betydelse. 
 
Äh, nu ska jag gå ner och göra kaffe och äta en macka gjord på mitt goda bröd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0