Häxifiering pågår

Jag syr och jag syr och jag syr. Jag är nästan lite....less? Nja, det är nog fel ord. Jag gillar mina häxor. Dom blir så bra, varenda gång! Men igår när jag sytt färdigt den syrran beställde så kände jag mig alldeles slut i luvan. Som om jag vräkt ur mig all energi på att vara kreativ. Och det hade jag kanske för den blev SÅ SNYGG. 
 
Får jag presentera Übertanten! 
 
 
Det är en barbershophäxa, därav alla paljetter och dom röda läpparna och håruppsättning och så mössan käckt på svaj. Jo, hon fick en riktig svinrygg. Man kan inte ha håret flaxande i ansiktet när man sjunger barbershop. Stajlisch ska det va! Jag fick fundera och mixtra ett tag men till slut blev jag nöjd. Och smältlim går lika bra som hårspray om ni undrar.
 
 
Dom tre senaste häxorna har varit glittrigt glamourösa. Den innan Übertanten gick i blått och silver. Hon har fortfarande inget namn. Förslag är välkomna (men det ska vara häxiga namn). Och om du gillar henne så kan hon flytta hem till dig! Hm, uppsatt hår ÄR snyggt, jag ser det när jag jämför den här med Übertanten. Jag får göra fler hårstilar. Den vilda ragundahäxan Gunda fick dreads, ängeln Papallona har flätor - vad mer kan man göra för hår?
 
 
Häxan innnan den blå var beställd fast jag fick göra den som jag ville, gärna "med lite färg". Så då blev det en i röd laméklänning och röd boa. Och pärlörhängen!
 
 
Nu vill jag vila från glittret och sy nåt annat. Knutta, rockabilly, rock och haute couture har jag fått som förslag. Fast det sista är jag osäker på, haute couture kan ju se ut lite hur som helst det. Fast stajlisch förstås! Jag får väl rota i tyglådorna och fundera. Eller så ska jag sy nånting HELT annat. 

Kommentarer
Postat av: Thea

Stajlisch är ordet!! Perfekt.

2014-04-10 @ 09:53:27
URL: http://theasfotoalbum.blogspot.se/
Postat av: Ann

Och en bohemhäxa kanske?

2014-04-10 @ 17:38:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0