Tänkte mig en ego-dag

Idag hade jag tänkt vila ordentligt från allt problemlösande. Göra sånt där som går på rutin så hjärnan får vila (och kroppen med den). Göra saker för mig själv, som att färga håret och måla naglarna och promenera och fotografera och sånt där. 
 
Nu är rörmokaren här. Jag vet inte om jag kommer att kunna färga håret, jag frågade inte. Jag tror inte han ska in i samma rörsystem som jag använder vid hårtvätt men dom pratade om att tömma ack-tanken så jag väntar väl då för säkerhets skull. Naglarna kan jag ju fixa utan vatten. 
 
 
När jag skulle plocka in grejerna från Lyko på sina platser i badrumshurtsen upptäckte jag att det var vatten i översta lådan. Det har läckt från avloppet i handfatet. Det blev väl efter jag rensat bort allt klägg där. Jaha, det dök upp ett problem att lösa i alla fall. Nåja, ett problem för MANNEN att lösa, jag lämpade över det på honom nämligen. Han skulle kolla på det sen.... Man kanske kan ställa en glasslåda eller nåt där så länge, ungefär som man ställer en hink under en takläcka. Det positiva är att jag fick städat i lådan. Det finns alltid nåt positivt att säga.
 
Jag blev förresten av med ett problem igår. Jag har fått en arkivhurts! En en stor femlådors i plåt. Ett nytt problem uppstod - den befinner sig 50 mil härifrån. Men det ordnar sig, jag skickar ett bud att hämta och förvara den tills jag kommer ner. Jag ska ju inte ha den idag. Jag vet inte ens hur den ser ut, jag bara tackade och tog emot. Undrar om han har fler saker han vill bli av med? 
 
 

Kommentarer
Postat av: beritdolores

Spännande med arkivhurtsen,säkert en sån där "industrihurts"..

2013-11-05 @ 18:29:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0