Fynd på loppis och på myr

Igår var det lördag och fint väder. Varmt! Gick en loppisrunda, hela Pålgård är fullt av loppisar i sommar, minst 5 st. Hann med fyra igår, sen var det dags att hälsa på farmor och fika lite. Fyndade två tekoppar med fat från Ikea, koppar som jag tittat på förut när vi varit på Ikea men inte köpt och sen ångrat mig förstås. Om sånt dyker upp på loppis, då är det meningen att man ska köpa det! Som med Mylonitlampan jag hittade ifjol. 
 
 
 
 
Hittade även en lite skål, också den i vitt och blått. Jag gillar vitt porslin med blått mönster. Nej jag samlar inte så ni behöver inte köpa i present åt mig, tack!
 
 
Efter fikat hos farmor gick barnen hem och jag gick hem till K och E för att hjälpa dom med stylingen till maskeraden. Dom skulle på 40-årskalas med 70-talstema. Fixade lite lagom flygigt hår och klistrade på mustascher och polisonger. Jäklar vad kul det var, haha. Synd att jag inte skulle med på kalaset, jag hade gärna sett hur resten av gästerna såg ut. 
 
Förra helgen var det flera jag kände som skulle på 80-talsfest så då lånade jag ut kläder, äkta 80-tal! Festdeltagarna har jag sett kort på och dom var SÅ snygga! Tyvärr har jag inte fått tillbaka kläderna än.... får väl påminna lite försiktigt.... 
 
Idag tog jag en promenad och kikade på myren jag var till häromdagen, om kanske hjortronen hade mognat. Jodå, några fler mogna än förra gången fanns det men det var fortfarande mest omogna. Fick ihop tre deciliter mylta ungefär. Inte mycket men jag kokade sylt ändå när jag kom hem! Räcker väl till glassen i alla fall. U och jag ska åka och kolla den där andra myren nu i veckan. Tyvärr ska det bli regn säger dom men det kan ju ändra sig och förresten så lovar dom olika vädersajterna olika väder så det är bara att vänta och se. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0