Helgaktiviteter

Idag har jag varit på visit till U. Vi var några som skulle träffas och fika, som jag trodde i alla fall. Istället blev det först glögg, pepparkakor och mjukost med ädelost, sen pasta, stroganoff och sallad och till efterrätt vaniljglass och varma blåbär och så kaffe på det. En trerätters lunch. Inte illa!
 
Igår var jag till julmarknaden på Jamtli och sjöng med ReMix. Det gick bra kändes det som. Inte frös jag mycket heller fast det var minus elva. Om jag tvunget ska nämna nåt negativt så ska det vara att det nästan inte fanns nåt bröd kvar när vi skulle fika. Vi var jättehungriga när vi for hem! Man behöver fika för att hålla värmen när man är ute så där länge och det är kallt. Jag handlade precis ingenting på marknaden. Vi hann inte kolla så mycket och förresten har jag ju inga pengar till sådana excesser. Fast jag skulle behöva ett par nya vantar (men det finns att köpa på Konsum också). 
 
Imorse var det faktiskt minus nitton grader. Kändes imorse att det var lite kallare inomhus än vanligt. Rusade så klart fram till köksfönstret för att se om det rök från pannrummet. Det gjorde det. Det funkar rätt bra nu, med grövre flis så ramlar det ner som det ska. Tydligen har dom ändrat konstruktionen på magasinet och tagit bort en omrörare, det är därför flisen inte ramlar ner. I alla fall inte den första flisen vi gjorde, den var lite för fin och lite för fuktig. Men nu verkar vi har hittat rätt modell. 
 
Det trasiga fönstret i ateljén är fixad. Värmen funkar bra där ute också. Efter middagen blir det golvläggning. Det ni!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0