Annandag påsk

Har varit en ganska lugn dag. Tror allt flängade på skotern igår tog ut sin rätt idag. Nåja, jag tog i alla fall en promenad ner på Hammarn och handlade. Lite motion. Men ingen träning ikväll eftersom det är helgdag. Suck.
 
Annars har vi ägnat oss åt soffhängande, tv-tittande och kaffedrickande. Vi har även bjudit farmor på mat, stekt bogfläsk kryddad med curry och potatis och grönsaker och grejer. Sen kokade jag pasta och gjorde matdosor av det som blev kvar, fyra stycken blev det som jag stoppade i frysen. Bra!
 
Nu sitter jag här vid köksbordet och klipper med ögonlocken. Klockan är faktiskt elva snart men vi har inte riktigt ställt in oss efter sommartiden än. Möjligen har katten gått och lagt sig men det räknas inte, han sover ju lite då och då. Kanske tur det är vardag imorgon så det blir nån ordning. Visserligen har barnen påsklov men en av oss ska i alla fall jobba som vanligt och då är det lättare att komma in i rutinerna igen. 
 
Matrutinerna också. Har blivit mycket godis och konstig mat i helgen (våfflor och whisky till exempel) men det ska vi rätta till nu. Ska berätta mer imorgon.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0