Fullt ös, medvetslös

En fullmatat vecka övergick i en fullspäckad helg. Men det var ganska skönt. Jag hade inte tid att bekymra mig om kaoset hemma. Mitt sinne fick vila när jag inte hade tid att ägna mig åt städ och plock.

I lördags fyllde min svärmor 80 år. Jag gjorde grattiskort, kokade chokladsås och fotograferade för fulla segel. Disk och annat plock blev det också förstås. Och jag har ätit gott! Både kaffe, tårta, potatisgratäng, kött, sallad och glass med tillbehör. Födelsedagsbarnet var nöjd med dagen tror jag.

Igår var vi till Ikea och köpte grejer till köksön. Tror det blir bra det där! Nåt köksbord hittade vi däremot inte. Bara några "kanske". Vi skulle vilja ha ett vitt bord och då är det tydligen laminatskiva som gäller om det ska hålla för daglig användning. Laminat är helt ok för mig men att hitta nåt som man gillar, det är minsann inte lätt.

Igår kväll var jag på styrketräningen igen. Har inte tränat nåt på två veckor pga halsinfektionen. Gick ganska bra, styrkan sitter kvar men kondisen har dalat. Varmt var det också. Eller är det bara jag?

Jag är hemskt sugen på att börja springa igen nu när vårsolen börjat skina. Kanske man ska börja så smått? Löpning är så praktiskt, det är bara att snöra på sig skorna och bege sig ut. Springa i skogen är bäst men det går nog inte så bra nu, snön ligger kvar än. Jag längtar efter lukten av solvarm skog.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0