Det hänger på håret


Varför är det så svårt att vara nöjd med håret? Eller snarare, varför känner man sig illa till mods om man inte är nöjd med håret? Det finns ju till och med ett begrepp för det: Bad hair day.

När jag sist var till frissan var jag så nöjd när jag gick därifrån. NU när det vuxit ut en bit ser jag ut som mr Spocks okända halvsyster..... Jag saknar dock dom spetsiga öronen och dom vinklade ögonbrynen. Nej, tack, ingen mer pottfrisyr för mig.

Tyvärr kan jag inte rusa till frissan och rätta till det. Jag måste vänta tills helgerna är över. Men då hinner det ju växa ut lite till så frissan har nåt att jobba med och det är ju bra. Problemet som kommer härnäst är då: Vilken frisyr ska jag ha?!?!

Det lockar sig lite när det blir längre. Därför vill det inte ligga platt och fint i den frisyr jag har nu. Och dom fina långa polisongerna lockar sig BAKÅT nu! Det var inte tanken.

Det lutar åt att det blir kortkort igen. Kanske med lite längre lugg? Jag vill ju å andra sidan inte bara ha "kort". Då kan man ju lika gärna kapa det själv med trimmern. Jag vill ha en FRISYR! En med rock´n´roll i. Fast kort.... Nåt spretigt kanske? Jag menar, håret vill ju gärna spreta, varför kämpa emot?
  
Och sen ska det vara tokrött.

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hej! Den sista frillan var jättefin, tycker jag!

2008-12-28 @ 13:18:28
URL: http://ullda.blogg.se/
Postat av: kapten zonk

En bild av Mr Spock måste bara kommenteras o rekommenderas!



I kommande Star Trekfilmen gestaltas Mr Spock av den som gestaltar Sylar i Heroes. Vet inte hur bekant den serien är för Kvasthilda?



På tal om Kvasthilda, är det måhända någon koppling till seriefiguren Kvasthilda? Hon med den okonventionella fria livsstilen, med en fet cigarr i munnen....

2008-12-28 @ 14:03:21
URL: http://kaptenzon.wordpress.com
Postat av: alias Kvasthilda

Ulrika: Ja. Den sista är min favorit också. Fast jag vill inte avstå det röda.



Kapten Zonk: Jag gillade Star Trek när jag var liten. :) Heroes har jag inte sett, jag är så dålig på att följa serier. Men jag vet vad det är för nåt.

Namnet Kvasthilda har en väldigt enkel historia: En påsk för många år sen bytte flera av tjejerna på jobbet sina msn-namn till olika häxnamn och då skyndade jag mig att hugga "Kvasthilda". Sen dess har jag hetat det. Men jag är inte grön i fejan. För det mesta.... :)

2008-12-28 @ 14:42:52
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: kapten zonk

Då vet jag :o)

Vad fanns det mer att välja på? Måste erkänna att jag är lite dålig på häxnamn..

2008-12-28 @ 15:10:32
URL: http://kaptenzon.wordpress.com
Postat av: alias Kvasthilda

Ja det var en bra fråga....jag minns faktiskt inte. Jag är tydligen inte så bra jag heller...



Men Kvasthilda funkar fint tycker jag!

2008-12-28 @ 20:05:13
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0