Onsdag

Igår gick det inget bra med ätningen. Först och främst glömde jag skriva in vad jag åt. Kom inte på det förrän klockan tre när jag slutade för dagen och då hade jag ätit två mackor till mellis för lunchen var förskräcklig och jag var hungrig. Men jag hade i alla fall ägg på mackorna.
 
Lunchen skulle vara "stekt panerad fisk, potatis och remouladsås" och det låter ju gott. Men potatisen var så lös så när man stack gaffeln i den ramlade den isär. Alldeles vattnig var den. Gick inte att skala på normalt vis, man fick istället försöka gröpa ur dom delarna som blev när dom ramlade isär. Dom varma grönsakerna var gröna ärtor och sockerärtor - sönderkokta och mosiga. Och fisken var inte panerad utan bara stekt, ja, möjligen panerad med lite mjöl då, men den var hård. Hade resten av måltiden varit ok hade man nog kunnat acceptera fisken men nu blev den också en besvikelse. Så här brukar det verkligen inte vara.
 
Nåväl, jag åt alltså mackor på mellis. Till middag blev det stekt kyckling, bulgur, sås på hälften turkisk yoghurt och hälften kvarg, sallad, avokado, broccoli, majs och stekt paprika och lök. Det är vad jag kallar mat, det. När jag kom hem efter kören hade Sören köpt hembakat tunnbröd så då blev det en sån macka. Jag som försöker undvika mackfikande. Men jag blir så glupande hungrig dagarna innan mens så det är inte sant. Som om jag gått utan mat resten av månaden. 
 
Tyckte jag läste på den utskivna matsedeln igår att det skulle vara kyckling till lunch idag men nu stod det på webben att det blir pyttipanna. Hoppas inte dom inte stekt upp pärerna som blev över igår.

Kommentera här: