Resultat vecka 4

Här kommer resultatet av morgonens invägning:
 
-1,1 kg.
 
Ja, jag blev lika förvånad själv. Jag vägde om mig fyra gånger. Tog på mig glasögonen. Tog av mig glasögonen. Jo men det står 78,3 kg. Faktiskt. 
 
Har jag räknat så galet? Är det därför jag har varit så trött? Nej, jag kan inte förstå det, jag som äter mig mätt och som har överskridit kaloribudgeten flera gånger den här veckan. Men det är väl bara att tacka och ta emot! 
 
Startvikt 27/3: 81,1 kg
Vikt 24/4: 78,3 (-2,8 kg)

Mitt i vecka 4

Torsdag och pannkaksbuffè till lunch på jobbet. Men det gick bra. Jag lastade på en massa vitkålssallad (nähä?!) och lite broccoli (nähä?!) och tog bara lite grädde och sylt till dom två relativt små bitarna äppelpannkaka. Igår var det ris och korvstroganoff. Gjorde samma då. Mycket grönsaker, mindre av det andra.
 
Men jag är trött, trött. Är det för att jag äter lite? Men jag var inte så här trött när jag gick på pulverdiet! Då om nån gång borde jag väl varit trött om man blir det av kaloriunderskott. 
 
Kanske det är stress då? Det har varit många barn och stökigt dom senaste dagarna. Men jag var ju trött förra veckan också. Var det rörigt då med? Jag minns inte. Det kanske är ett dåligt tecken.
 
Inte har jag promenerat nåt idag heller. Men igår tog jag en promenad tidigt på morgonen. Och latin fusion i måndags.Bra jobbat.
 
Imorgon är det köttfärslimpa och potatis. Det är ju inte dumt. Fredag och lite färre barn är det också. Fredag och risk för både överätning av godis och onödigt många flytande kalorier i form av vin på kvällskvisten. Men jag är medveten om det. Bra.

Resultat vecka 3

Det är inte kul att redovisa när det går dåligt men jag gör det ändå. Resultat denna vecka:
 
+0,5 kg
 
Jag har varit trött och inte orkat stå emot. Ätit godis både fredag och lördag. Hämtpizza till middag i fredags. Kanske det är nån förkylning som spökar för jag hade ont i halsen en morgon (måndag?) men sen blev det inget mer, bara en otrolig trötthet och en lätt huvudvärk till och från. Idag har jag ont i magen, längst ner. Kanske magen vill säga mig nånting? "Ät för fan som du ska och inte en massa skitmat!"
 
Nä, det är bara att hoppa upp på hästen igen och fortsätta resan. Yee-haw! 
 
Startvikt 27/3: 81,1 kg
Vikt 17/4: 79,4 (-1,7 kg)