Dag 4

Jag är så fruktansvärt LESS på pulversopporna nu. Jag vill ha MAT. Godis och kakor tänker jag överhuvudtaget inte på. Det ät maten jag saknar. 
 
Jag förstår själva poängen med pulvret. Du behöver inte tänka. Inte fundera på hur mycket du äter. Blanda. Drick. Klart. 
 
Jag är inte ens speciellt hungrig längre. Men det är ju så TRÅKIGT. Det är ju ändå jag som lagar maten här hemma. Lagar åt dom andra och sen äter jag min soppa. Trist.
 
Vägde mig imorse. 1,5 kg på tre dagar. Jo, det är ju bra. Fast det lär ju mest vara vatten och hur kul känns det tror ni, att ha kämpat sig igenom dessa dagar och så är det bara VATTEN??
 
Var är den där euforin som ska uppstå när kroppen går in i ketos och börjar bränna fett? Va?!
 
Nej, jag tänker inte sluta idag. Jag ska sova på saken. 

Smaker

Trots att jag var på dåligt humör igår så var jag inte superhungrig. Men jag kan bli sugen på olika smaker helt plötsligt. Fast det går över lika fort.
 
Igår kände jag att det skulle vara gott med salami. I tisdags tänkte jag plötsligt på smaken av vaniljglass när jag höll på att städa bilen. I måndags kväll kom tanken på hur gott det är med skinkmacka. Jag nästan känner smaken i munnen.
 
Men det enda jag äter är pulversoppor och shakes och nån enstaka tomat och broccolibit. Kaffe så klart. En så himmelens tur att man får dricka kaffe.

Dag 3

Det gick bra på förmiddagen. Lite hungrig men inte så det störde.
 
Gick en promenad på drygt 5 km utan problem. Kände mig ungefär som vanligt. Åt min soppa till lunch. Gott.
 
Lite trött så jag satte mig i soffan och umgicks med sonen och katten en stund. Gick upp till datorn för att greja med foton. Kände mig fortfarande trött i huvudet. Sen började Photoshop krångla. Till slut stängde programmet av sig. Vaffan?!
 
Jag gick ut istället. Solen hade kommit fram. Kollade rabatterna men där hade inget kommit upp än. Jag ställde undan skidorna. Gick in. Äntligen dags för eftermiddagsdrinken. Piffade banan-chokladshaken med pepparkakskrydda. 
 
Men jag är fortfarande på dåligt humör. Less. Känner mig ungefär som när jag har PMS. Hungrig och vresig. Det är trist med samma soppor och drinkar varje dag.
 
Tredje dagen ska vara värst om man ska tro vad folk skriver. Jag får väl stå ut med mig själv idag då och hoppas det blir en bättre dag imorgon.