Mittiveckan

Jag har hållit mig till mitt kalorimål varje dag fyra dagar i sträck nu (ja, nio dagar om man räknar pulverdagarna så klart). Jag är imponerad av mig själv. Men så har jag promenerat varje dag också, förutom måndag då jag var på latin fusion. Dryga fem kilometer fredag, lördag och söndag och fyra kilometer igår eftermiddag. 
 
Jag måste träna/promenera varje dag känns det som, annars får jag äta så väldigt lite. Ja, jag måste verkligen tänka på VAD jag äter också, så det inte drar iväg. Välja magra alternativ. Inget bregott och ingen ost på mackan. Senap och skinka eller kokt ägg och lite kaviar.
 
Idag är det potatismos och korv "med goda tillbehör" till lunch. Det brukar vara varmkorv och tillbehören brukar vara bostongurka och rostad lök. Jag vill helst inte äta varmkorv. Det är mest fett tycker jag och det är nog inte det nyttigaste fettet heller. Undrar om nån kommer att titta snett på mig om jag tar med mig nåt eget? Ett par skivor rimmad kokt skinka till exempel. Jag tror ju barnen föredar varmkorven ändå, jag. 
 
Börjar nio idag och hade några lösa planer på att promenera innan jobbet men nu sitter jag här i soffan och har ingen lust. Bannade tråkväder. Nä men skit i det då. Jag kan gå en sväng ikväll istället. 

Kommentera här: