Funderingar

Pulverdieten gör mig deppad. Visst är det tråkigt att räkna kalorier men äta pulversoppa är snäppet värre. Och då har jag inte ens haft nåt socialt liv att ta hänsyn till den här veckan. Jag känner mig inte "duktig" när jag äter min soppa istället för mat. Jag känner mig bara arg.
 
Jag vet inte om jag ska fortsätta faktiskt. Jag har ju en massa påsar kvar men det är lång hållbarhet på dom. Jag skulle kunna äta shakes till mellis och kvällsfika. Jag skulle kunna äta soppa till lunch dom dagar det är "dålig" mat på jobbet. Som nu på måndag till exempel då det är potatisbullar och blodpudding. Det är inget jag har lust att smälla i mig första dagen av resten av mitt hälsosamma och lättare liv.
 
På onsdag är det potatismos och korv och på torsdag "makaronirätt med skinka". Sist det var "makaronirätt med skinka" fick vi kokta makaroner blandat med små skinkbitar och nån tomatsås. Det var varken gott eller mättande. Då passar det ju med soppa.
 
"Hur mycket vill du det här?" brukar folk alltid fråga sig själv i såna här situationer. Då vill jag ställa en motfråga: hur mycket vill jag VAD? Hur mycket vill jag gå ner i vikt och bli stark, lätt och smidig? Svar: väldigt mycket. Hur mycket vill jag äta pulversoppa och dricka pulvershakes? Svar: just nu - INTE ALLS. Jag vill äta MAT. 
 
Är det dumt att ge upp efter mindre än en vecka? 

Kommentera här: