Ny vecka, nya möjligheter....ell´nå´......

Måndag. För lite sömn i natt, som vanligt. Jag var inte trött igår kväll eller, jo, det var jag visst fast jag kunde inte gå och lägga mig och sova. Läste på om hur man syr Tildadockor igår eftermiddag och plötsligt trillade poletten ner. Aha, det är SÅ man gör. Vad smidigt! Nu ska jag ju inte sy Tildadockor men själva metoden kan jag ju överföra till mina änglar. Jag hade plötsligt huvudet alldeles fullt av idéer. Jag var så uppvarvad att jag hade svårt att somna. Och så var jag så klart tvungen att se färdigt på Café Bärs innan jag lade mig.
 
 
Gjorde jag inget annat i helgen än att sy änglar undrar nu Vän av Ordning. Jodå, en väldig massa annat. 
 
- Vi slappade i tv-soffan.
- Jag virkade ett par mössor och några sjalar som passar åt nån ängel eller häxa tänkte jag.
- Jag tvättade lite.
- Jag och Mannen åkte in till stan och åt på Bashiras Kitchen. Gott!
- Vi (läs Mannen och L) flisade så nu är baracken pinfull med flis. En grövre sort den här gången, få se om det ramlar ner bättre i magasinet.
- Vi firade Fars dag med blomma och (köpt) tårta.
 
Med mera, med mera. 
 
 
Idag har jag INTE rusat ut i ateljén och börjat med alla idéer, inte ännu, men jag har skissat ner ett helt gäng med änglar. Jag började dagen med att baka bröd. Vi ska på visit imorgon hela kören och jag tog på mig att fixa bröd. Vi ska ta med oss fika så vi inte är till så mycket besvär tänkte vi, alla mostrarna/mormödrarna. Jo det känns nästan som man blivit moster! Jag har så klart provsmakat brödet också. Det var helt ok. Jätte-ok var det. Jag åt en bit för mycket tror jag. Jag får skjuta på lunchen idag. 
 
Vidare har jag kollat jobb och skickat kassakort, sånt där administrativt arbete man måste sköta. Målat om här på bloggen har jag också gjort. Den knalloragea ringblomman kändes lite fel, nu när det är vinter och den svarta bakgrunden var lite dyster tyckte jag. Den fina frostiga bilden till headern knäppte jag förra vintern. Med texten blev det nästan som ett skivomslag. Hm... 
 
Nu ska jag gå och hämta posten och känna på vädret. Det är plusgrader idag. Synd på snön.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0