Redan torsdag

Det gick bra igår. Jag for till stan, hade en givande träff hos Trygghetsrådet, åkte hem, drog igång en bröddeg, gick ut och sydde medans degen jäste, bakade ut limpor, gick ut och sydde medans limporna gräddades, lagade middag, åt lasagne och nybakat bröd med familjen och K och pratade en massa. Jag hann med allt jag hade tänkt. Kändes jättebra. Jag sa till Mannen att jag har säkert glömt nånting bara för det men jag tänker vara lycklig och glad så länge jag är ovetande. Imorse upptäckte jag att jag glömt att hänga tvätten. Jag hade rätt, det var nåt jag glömde. Men det var väl ändå en bagatell tycker jag. 
 
 
Idag tänker jag dona på här hemma. Diska, dammsuga, tvätta (fast jag kan ju sätta barnen på en del av det eftersom dom har sportlov, haha!). Jag tänker också sy för jag har några detaljer kvar på ängeln och så nya projekt på gång (så klart). Rita vill jag göra. Måste hålla igång Zelma-tecknandet så jag inte tappar handlaget. Den senaste serien fick jag sudda och rita om ett irriterande antal gånger för att jag inte fick till det som jag ville. 
 
Kolla efter jobb ska jag göra. Och på tal om jobb: igår fick jag reda på att Swedbank säger upp avtalet med Fujitsu. 60 jobb försvinner från Stugun. Det känns INTE bra. Först försvann InfoCare från Stugun och nu 60 jobb till. Blä.
 
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/jamtlandsnytt/hart-slag-mot-stugun
 
Nej, nu behövs nåt uppmuntrande. Vad sägs om dagens lunch? Idag blir det soppa: Vegetarisk borsjtj ska jag göra. Rödbetor, vitkål, morötter, lök och potatis i en härlig blandning. God mat gör mig glad. Fast inte lika glad som när man som äter sallad. Det är tydligen skitkul.
 
http://thehairpin.com/2011/01/women-laughing-alone-with-salad
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0