Dags att svida upp igen

Jaha, imorgon är det fredag minsann! "Väst-fredag" närmare bestämt! Vi tänkte chocka vår nya medarbetare på jobbet med ett tema redan första veckan. Fast det blev inte så avancerat eftersom vi bestämde oss i eftermiddags. Jag har visserligen haft min nya väst nästan hela veckan men den får åka på imorgon igen! Jag har provat ut en outfit redan ikväll så jag bara kan dra på mig den imorgon bitti för på mornarna har jag inte tid att leta kläder. Det blev en klädkombo som fick mig att fundera på om jag ens BEHÖVER sy en 60-tals klänning till nästa sommar..... fast det är klart, det är inte så somrigt med svart. Men om jag oförhappandes blir bjuden på en 60-talsfest i VINTER så kan jag ha den här klädseln. Näää ni får inte se nu, ni får se imorgon!

Vad är det med 60-talet som är så bra? Ja jag är ju född då, det är en bra början. Eller ett bra slut får man väl säga, slutet på 60-talet. Men jo, jag gillar frisyrerna och dom korta kjolarna och heltäckande strumbyxorna och så dojjorna med tvärt avskuren tå och gärna en klossklack. Musiken är inte helt fel heller. Och så råkar ju Cittran vara en -66-a, tänk vilken lycklig slump!

Kortkort kjol? tänker du då, du som är 42 och inte har dom smalaste benen i byn. Nä jag vet det. Men jag är så gammal nu så jag klär mig som jag vill! Mouahahaha!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0