Men för hel....

Vaknade imorse och kände mig, ja inte frisk men skaplig. Reste mig och allt började snurra. Mådde illa när jag rörde på huvudet det allra minsta. Sen kom huvudvärken smygande. Fan. Migrän. Räcker det inte med förkylning??

Fort, frukost och två Eeze. Vätska och kaffe. Migränen lugnade ner sig efter ett tag, så pass att jag kunde röra mig utan att må illa. Man ska ju helst klara av att hosta också när man är förkyld (utan att kräkas).

Solen skiner. Jättekul. Solbrillor på. Soffläge.




Lyckades senare både dammsuga hela huset och köra igång tvätten. Eeze är grejer det! Kände mig rätt pigg, jämfört med innan i alla fall. Åt lite lunch, for på Hammarn. Där på Ica avtog verkan av tabletterna, när jag gick ut till bilen mådde jag illa igen. Hemma på gården stod Erika och hon undrade om jag skulle med ut och gå. Hjälp, nä. Men jo, förresten, det var ingen motionsrunda, bara finpromenad. Så det gjorde vi. Men det var tungt sista biten. Sen blev det soffan. Synd att man ska vara sjuk i detta fina höstväder. Hade jag varit kurant hade jag gått upp på berget (har ni hört den förut....?).

Nu har jag tagit en ny dos och det känns bättre igen. Har fixat på antivirus och annat grejs på bärbara datorn som jag hämtade från service igår (testar den nu!).Kanske dags att börja med middagen medans man mår bra? Lasagne ska det bli, med en stor jäkla sallad till! Det blir mumsigt!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0