Stadssväng

Skjutsade Mannen till flyget idag. På vägen hem for jag in vid Lillänge och smet in på Lindex för att kolla om dom hade några billiga tumvantar. Faktum är att jag gick in på Skopunkten först och blev brydd över att Lindex börjat med skor också. Men så var det inte. Det var jag som var virrig och gick in genom fel dörr. Men jag kikade lite på skor medan jag ändå var där, det kan ju aldrig skada. Jag vill ju ha snyggskor med låg klack, ni minns? Och jo, jag köpte ju dom där flådiga lackskorna innan jul men det kanske finns annat roligt att ha på fötterna? 
 
Jodå, jag hittade ett par kul kängor. I vinröd sammet! Med sidenband som skosnören. Helfräckt. Fanns bara ett par kvar, i storlek 38. Och dom passade. Dom var till och med lite stora i fotdelen. Men jag köpte dom inte. Jag har ju inga pengar den här månaden och ska inte shoppa kläder. Fast kängorna var nersatta till 150 kr så det var inga stora pengar det var frågan om men det var rätt grov sula på dom, mer som vinterkängor än som snyggskor och det var mest det som gjorde att jag ställde tillbaka dom. Men jag fick i alla fall ett nytt uppslag om hur snyggskor kan se ut. Kolla in på på länken här:https://feetfirst.se/vox-boots-roda-309877 
Mjaa, lite ångrar jag mig......
 
Jag gick in på Lindex istället, genom den rätta dörren, och kollade på vantar. Det fanns tumvantar, jodå, men dom kändes så smala tyckte jag. Jag gillade dom inte. Däremot gillade jag en kavaj som hängde där på rean. Eller gillade var nog ett för svagt ord. Det stod "GUN" på hela plagget. Ja, jag var "tvungen" att prova den. En svart kjol åkte med till provhytten också. 
 
Kjolen var för stor. Men kavajen satt perfekt. När jag kom till kassan visade det sig att det var 25% rabatt på reapriset. Kavajen hade kostat 699 kr och jag betalade 262 kr. Fynd! Och inte bara fynd utan SNYGGT också. Jag vet att jag inte ska hålla på och fynda men den här gången blev det ju BRA. Fast några vantar blev det inte. 
 
Men kolla. Kavajen är blå. Jag gillar ju inte blått? 
 
 
 
 
Rörde till ordenligt i garderoben när jag letade kläder att stajla kavajen med så där har jag att städa sen. Kanske jag bara krånglar till det. Kanske det inte är så noga vad jag har till? Men jag har nån slags inre idé om vad som är snyggt, klart jag vill testa hur det ser ut. Snyggast blev nog ändå dom blåa jeansen till tycker jag. Ja, dom är blå, ja, jeansen. Och visst passar jag i den BLÅ kavajen? 
 
 
Blå och guld. Känner mig som en karolin. Eller som Jimi Hendrix. Har även gått och sjungit på Seargent Pepper Lonley Hearts Club Band ikväll. Undrar varför? 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0