Hår hördu

Just ja. Jag ska till frissan idag. Direkt efter jobbet blåser jag till Sollefteå och blir fin(are). Dock blir det ingen färgning som jag hade tänkt, jag var för sent ute med min tidsbokning. Man kan ju inte ta vilken tid och dag som helst när man har 7 mil att åka. Nej, det fanns ingen tid på Hammarn heller. Jag har kollat.
 
Vill bli fin inte bara till jul utan till julkonserten nästa vecka. Ja, ReMix egen julkonsert! Torsdag den 7 december i Ragunda kyrka, skriv upp det i almanackan. Ta med pengar också, till insamlingen för Cancerforskningsfonden i Norrland.
 
Först att återgå till min egen fåfänga - jag har köpt hårfärg och ska färga själv tänkte jag. Inte lika kul men det dög ju förr. Fast frissan gör det mycket bättre. Hon kan lägga slingor och färga partier. Gör jag det själv får jag nöja mig med enfärgat.
 
Frågan är vilken frisyr jag ska få idag. Jag är återigen sugen på lite längre för jag tycker det är kul nu när lockarna börjar dyka upp. Fast jag vet hur det brukar bli med mitt tjocka hår. Fotboll. Mr Spocks okända halvsyster. En känsla av att vara oklippt och ofriserad. Men jag gillar heller inte känslan av att vara helt avskalad.
 
Jag vill ha nåt som är både kort och långt. Nej, jag är inte kinkig alls. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0